25-03-2015

Hersengolven en Bewustzijn deel 3...Gedachtevormen als Portalen

Gedachtevormen als Portalen

(Deel 3 van Hersengolven en Bewustzijn)

Gedachtevormen zijn de combinatie van je gedachten en emoties. Het is deze combinatie, ingepakt als een gedachtevorm dat de creatie van je eigen werkelijkheid begint. De frequentie van de gedachten wordt bepaald door je staat van bewustzijn, wat bepaald wordt door je hersengolven, welke grotendeels bepaald worden door de frequentie van je emoties.
Je emoties interfacen te allen tijde met je lichaam en beïnvloeden de frequentiegolf van je gedachten. Op dezelfde manier, beïnvloeden je gedachten de frequentie van je emoties. Je gedachten kunnen gevuld zijn met de resonantie van Onvoorwaardelijke Liefde of helemaal omlaag het spectrum naar de emoties van angst.
Onvoorwaardelijke Liefde voelt zoals een emotie, aangezien je het door je gehele lichaam heen ervaart. Echter, sinds het een vijfdimensionale emotie is, zullen wij het een resonantie noemen. Om voor een gedachtevorm volledig te ontwikkelen, moet de frequentie van de gedachten en emoties in synchroniciteit zijn.

Daarom, als je Onvoorwaardelijk Liefde zou voelen en op de één of andere manier een angstige gedachte had (hetgeen onwaarschijnlijk is om te gebeuren terwijl je Onvoorwaardelijke Liefde ervaart) zouden de frequenties van je gedachten en emoties te zeer uit de synchroniciteit zijn om een gedachtevorm te creëren.
Aan de andere kant, als je de emoties van angst voelde en een beangstigende gedachte had zou je het proces beginnen van het creëren van een feedback-lus van een angstige emotie die een angstige driedimensionale gedachtevorm creëert en andersom.
Je zou ook emoties van blijheid/geluk kunnen ervaren, menselijke liefde en/of opwinding, die in je aura zouden hangen en je gedachten zouden beïnvloeden. Dan, wanneer je een blijde, liefdevolle en/of opgetogen gedachte had zou je een blijde driedimensionale gedachtevorm creëren.
Op het hogere dimensionale aspect van het spectrum is Onvoorwaardelijke Liefde, wat meer van een resonantie is, zoals hierboven aangegeven. Deze hoge frequentie resonantie roept jouw multidimensionale geest binnen om de gedachtevorm te voltooien. In dit geval dient de gedachtevorm als een portaal in/naar de hogere dimensies van werkelijkheid.
Alle gedachtevormen kunnen alleen waargenomen worden door je hogere gewaarwordingen zoals Helderhorendheid (het horen van boodschappen vanuit een hogere dimensionale bron), helderziendheid (Het zien van licht configuraties van een hogere frequentie) en heldervoelendheid (de gedachtevorm met je lichaam en aura voelen).

Terwijl de derde dimensionale gedachtevormen jou helpen om de schepper van je dagelijkse leven te zijn, dienen de multidimensionale gedachtevormen als portalen waardoorheen je boodschappen kunt ontvangen van je multidimensionale geest, je Derde Oog en je Hogere Hart.
Deze gedachtevormen worden hoofdzakelijk waargenomen door jouw Delta en Gamma Golf bewustzijn. Aan de andere kant, worden de derde dimensionale gedachtevormen gewoonlijk waargenomen terwijl je in een alfa of theta golf bewustzijn bent.
Driedimensionale gedachten worden iedere dag "onbewust' betreden. Wanneer jouw gedachten en emoties in uitlijning zijn, zal je op een manier aangetrokken worden dat jou richting een wachtende gedachtevorm zal dirigeren, wanneer je eenmaal je aandacht plaats op die richting, terwijl jij je niet bewust zult zijn dat een bepaald energiepatroon, gedachtevorm, je dagelijkse keuzes beïnvloedt.
Een gedachtevorm is wat je onbewust, of bewust als je volledig ontwaakt bent, kiest als een "opererend systeem" voor dat NU van jouw tijd. Wanneer jij je bewust bent van de energiepatronen die jou omringen, ben jij je bewust van de gedachtevormen die jou beïnvloeden.
Als jij je onbewust bent van de energiegebieden, gedachtevormen, waar jij doorheen loopt en door beïnvloed wordt, zal jij je waarschijnlijk stuurloos in je leven voelen. Aan de andere kant, wanneer jij bewust kiest om een gedachtevorm/energiegebied te betreden, voel jij je in controle van jouw dagelijkse leven. Om deze keuzes te maken, zal je opzettelijk bewust moeten zijn van de energiegebieden, gedachtevormen, in je dagelijkse leven.

Om een gedachtevorm bewust te betreden moet je eerst de gedachtevorm gewaarworden. Om de gedachtevorm gewaar te worden moet jouw bewustzijn, wat de combinatie is van jouw gedachten en emoties, gekalibreerd zijn met de frequentie van die gedachtevorm.
Je zult waarschijnlijk alleen een energiegebied/gedachtevorm herkennen, op dezelfde manier als je herkent hoe de verschillende gebieden van een meer of een oceaan aan mogen voelen, de golven van warmte, koude, troebel of helder. De uitdrukking van, "Het voelt alsof iemand op mijn graf loopt" is een voorbeeld van het ontmoeten van een lage frequentie, angstige gedachtevorm.
Aan de andere kant, mag jij je plotseling gevuld met licht, gelukkig en versterkt voelen wanneer je een hogere frequentie, liefdevolle gedachtevorm tegenkomt. Deze gedachtevormen geven jou een kans om jouw 3D brein te kalibreren, welke jouw fysieke lichaam bestuurt, en met jouw multidimensionale geest, welke jouw Lichtlichaam bestuurt.
Jouw 3D brein geeft jou informatie over jouw externe wereld, terwijl jouw multidimensionale geest jou informatie over je innerlijke wereld geeft. Want zie, jouw hogere dimensionale werkelijkheden zijn niet OMHOOG boven jou. Zij zijn IN binnenin jou. Jouw Bron is binnenin jou, aldus zijn jouw hogere dimensionale werkelijkheden.

Om je 3D brein met je innerlijke multidimensionale geest te vermengen, zal je waarschijnlijk een gevoel moeten voelen van persoonlijke controle over jouw externe werkelijkheid. Om de persoonlijke controle/meesterschap van de externe werkelijkheid te handhaven, zal je waarschijnlijk je innerlijke wereld bewust open moeten houden voor de hogere dimensies.
Wanneer we de veiligheid van het zijn van de "baas" van je externe wereld kunnen voelen, kan jij je bewustzijn voorbij de surveillance modus van het beta golf bewustzijn uitbreiden en in/naar de verbeeldingsmodus van de alfa golf. Om deze veiligheid te handhaven, is het behulpzaam om jouw beta/surveillance bewustzijn met jouw alfa/verbeeldingsbewustzijn te vermengen.
Wij zijn ons bewust van hoe uitdagend en beangstigend de fysieke wereld binnenin jou NU kan zijn. Daarom, als je het portaal naar jouw innerlijke wereld open kunt houden, kan je een constante verbinding hebben met je eigen hogere expressies van zelf die jou kunnen troosten en begeleiden.
Als jouw fysieke wereld te ver buiten je controle raakt, en specifiek als je in ontkenning bent van iedere gegeven situatie, zal de chaos van het externe fysieke je innerlijke, droomwereld, binnendringen alsook je dagelijkse leven. Dan zal je "slechte dromen" gaan krijgen die in feite waarschuwingen van je innerlijke wereld zijn dat je externe wereld te diep in/naar de chaos dwarrelt.
Je kunt chaos in jullie wereld niet vermijden, specifiek binnenin jullie NU, omdat chaos voorafgaat aan verandering, en verandering is zeer nodig in jullie fysieke werkelijkheid. Verder, kunnen de meeste van jullie "ideeën" van hoe deze verandering te creëren alleen in/naar jullie besef komen via jullie hogere staten van het alfa en theta golf bewustzijn.

Ook, breiden de hogere staten van bewustzijn jullie creativiteit aanzienlijk uit, wat jullie kan presenteren met unieke oplossingen voor oude situaties. Door je creativiteit toe te staan een gevoel van veiligheid in je dagelijkse leven te creëren, verhuis je in/naar de hogere staten van bewustzijn. Deze hogere staten van bewustzijn zullen meer gelukkige, meer liefdevolle en multidimensionale gedachtevormen creëren.
Deze gedachtevormen zijn jouw persoonlijke portalen naar de hogere werelden die JIJ creëert met je eigen gedachten en emoties. Het is de vreugde en de verantwoordelijkheid voor alle ontwaakten/ascenderenden om te creëren en, zeer belangrijk, jullie persoonlijke portalen te onderhouden zodat jullie je uiteindelijk met andere persoonlijke portalen kunnen verenigen.
Terwijl jullie in het leerproces zijn van het houden van jullie bewustzijn boven beta, en in/naar het alfa en theta golf bewustzijn, is het het beste om je op je eigen persoonlijke portalen te focussen. Wij zeggen portalen omdat jullie meer dan één portaal hebben. Er zijn vaak portalen, of jullie mogen hen gedachtevormen noemen, die in/naar vele verschillende versies van werkelijkheid stromen.
Dus jullie moeten allemaal jullie multidimensionale bewustzijn "oppoetsen" zodat jullie meer dan één ding/werkelijkheid tegelijk kunnen ervaren. Eerst, kunnen jullie je uitbreiden in/naar multi-tasking in jullie driedimensionale wereld. Dan kunnen jullie je vierde dimensionale, alfa golf bewustzijn toestaan om door jullie derde dimensionale wereld heen te weven.
Wanneer jullie eenmaal tot de één of andere graad van meesterschap van die bekwaamheid gekomen zijn, kunnen jullie beginnen om jullie vijfdimensionale theta golf bewustzijn in/naar jullie wakende, fysieke werkelijkheid te trekken. Het is op dit punt dat jullie met jullie "opdracht" zullen beginnen van het zijn van "Portaal Openers" in/naar de hogere werkelijkheden.

Echter, het theta golf bewustzijn is gewoonlijk alleen toegankelijk terwijl je in meditatie bent of gedurende een creatieve handeling waarin jij je voldoende beschermd voelt om het anker van het beta golf surveillance bewustzijn te versoepelen. De fysieke wereld is NIET overdreven veilig in jullie huidige NU,

Verder, aangezien chaos altijd aan verandering voorafgaat, moeten jullie leren om duidelijk de chaotische 3D en 4D gedachtevormen te differentiëren van de stromende 3D, 4D en 5D gedachtevormen. Gelukkig heeft iedere gedachtevorm een mentale en emotionele resonantie.
Voordat je in alle ernst begint met je dienstverlening van het openen van portalen, moet jij je herinneren hoe het gevoel van de resonantie van iedere gedachtevorm die in/naar jouw bewustzijn stroomt te onderscheiden. Sommige gedachtevormen zijn beta golf geheugensteuntjes van bepaalde verantwoordelijkheden waar jij je aandacht naar uit moet laten gaan.
Je moet het bedrijvige gevoel van deze beta golf gedachtevormen herkennen en reageren door dat portaal te openen om aandacht te besteden aan de fysieke taak die een beroep op jou doet binnenin dat NU. Aan de andere kant, als een beta golf gedachtevorm resoneert met angst, is het het beste om te kiezen om het Onvoorwaardelijke Liefde te sturen en het uit je bewustzijn te excuseren.

Als er een "besteed alsjeblieft aandacht aan deze 3D verantwoordelijkheid" component van deze gedachtevorm is, zal de Onvoorwaardelijke Liefde het onthechten van de gebruikelijke angst die de derde dimensie omringt om de actie te openbaren waartoe je opgeroepen wordt om aandacht aan te besteden. Je kunt dan zeggen "dank je wel," en die alledaagse doch noodzakelijke taak doen, en dan de "waarschuwende gedachtevorm" wegsturen in/naar de vijfde dimensie om getransmuteerd te worden.
Het is belangrijk dat je jouw 3D gedachtevormen transmuteert wanneer je eenmaal aandacht aan hen besteed hebt. Je zult deze handeling op dezelfde manier doen waarop jullie het inpakpapier van een geschenk, de enveloppe of een rekening en andere driedimensionale containers van noodzakelijkheden voor het fysieke leven recyclen. Wanneer je eenmaal de 3D rekening betaald hebt, het 3D voedsel gegeten hebt, of jouw 3D vuilnisbak gevuld hebt, maken jullie het afvalmateriaal onnodig op een transmuterende manier dat Gaia's planeet niet vervuilt.
In feite, worden steeds meer rekeningen via de e-mail verstuurd, jullie nemen jullie eigen herbruikbare zakken mee naar de levensmiddelenwinkel en jullie kunnen buiten containers vinden waar jullie ongewenste kleding en andere materiële bezittingen in kunnen plaatsen. Deze dingen zijn signalen van de vijfde dimensie die langzaam in/naar jullie fysieke werkelijkheid kruipen. Op dezelfde manier zoals je een artikel op zult slaan waarvan je genoot om deze met een vriend te delen, kan je jouw belangrijke gedachtevormen/portalen opslaan om met anderen te delen.
Als jij je Beta golf bewustzijn uitbreidt in/naar het alfa golf en theta golf bewustzijn, vervang en/of transmuteer jij je 3D gedachtevormen/portalen in/naar multidimensionale gedachtevormen/portalen. Wanneer jij je ervaring met anderen deelt bewijs je aan jezelf dat je gereed bent om jouw werkelijke Multidimensionale ZELF te ZIJN.

Eerst deel jij je persoonlijke portalen met diegenen waar je van houdt en die je vertrouwt. Dan mag jij je ervaringen anoniem met anderen delen. Dan, uiteindelijk, wanneer je de diepgaande bescherming KENT die deze portalen aanbieden, zal je jouw ervaringen openlijk delen met een bredere mensengroep. Wanneer je deelt, is het belangrijk dat je jouw bewustzijn boven de vaak op angst gebaseerde beta golven houdt en binnenin de inspirerende alfa golven en multidimensionale theta golven.
Jouw pad naar ascentie begint met het meesterschap van je gedachten en emoties. Kwaad zijn dat je nog niet geascendeerd bent, plaatst jou in het slachtoffer modus, en verlaagt je bewustzijn naar de fysieke alternatieven van je beta golf bewustzijn. Daar is hetzelfde resultaat als je angstig of ongeduldig bent over je proces, aangezien elke van deze emoties je beta, surveillance bewustzijn activeert.
Gaia is inderdaad aan het ascenderen, maar een percentage van de mensheid zal waarschijnlijk op de verslechterende 3D Matrix blijven. Ascentie is geen geschenk dat je ontvangt. Ascentie is een geschenk dat je aan jezelf geeft door je aan te sluiten bij/in het Eenheidsbewustzijn met andere mensen die wanhopig jouw hulp nodig zijn.

Het is deels door het helpen van anderen dat jullie meesters van jullie energiegebied worden. Dit meesterschap is zelfs niet vagelijk mogelijk terwijl geleefd wordt binnen de grenzen van het beta golf bewustzijn, en het alfa bewustzijn zal alleen je besef in/naar de vierde dimensie uitbreiden.
Daarom, moet jij je bewustzijn uitbreiden in/naar jouw vijfde dimensionale theta golf bewustzijn en het geschenk van uitbreiding met anderen delen. Je mag je afvragen waarom je jouw geschenk van het geascendeerde besef moet delen. Het antwoord is dat individualiteit een concept is dat alleen resoneert met/op de derde en lagere vierde dimensies.
Geen andere soort op Aarde heeft individueel bewustzijn op de manier dat de mensheid het gecreëerd heeft. Gaia's andere schepselen werken als ÉÉN vogelzwerm, EÉN school van vissen, ÉÉN capsule van walvisachtigen, ÉÉN woud van bomen en/of ÉÉN wolkendek.
De mensheid is de voort slepende planetaire ascentie omdat slechts één persoon, die nog steeds zijn of haar individuele leven voorttrekt niet de kracht van ascentie kan verkrijgen. Ieder 'individu" moet diens bewustzijn uitbreiden in/naar het alfa, theta, delta en zelfs gamma golf bewustzijn.
Het delta golf bewustzijn is betrokken bij empathie alsook bij de wisselwerking en verbinding met jouw multidimensionale gewaarwordingen/inzichten.

Deze hersengolven zijn betrokken bij je bekwaamheid om te integreren en los te laten. In/naar een Delta Bewustzijn gaan is zoals het rijden in een auto en in/naar de eerste versnelling te schakelen. We kunnen niet erg snel rijden in de eerste versnelling (Delta) nochtans hebben we de maximale controle over de auto.
Delta hersengolven zijn bevorderend voor wonderbaarlijke genezingen, goddelijke kennis, innerlijk wezen en persoonlijke groei, wedergeboorte, trauma herstel, eenheid met het Universum, Samadhi (diepe meditatie), en bijna dood ervaringen. Delta hersengolven verstrekken diepgaande intuïtie, empathische afstemming en instinctief inzicht.
Als een ieder van jullie jullie staten van bewustzijn met anderen vermengen, delen jullie je hogere staat van resonantie door de kracht van meevoering. Dit vermengen zal aanzienlijk jullie collectieve bewustzijn helpen om jullie delta en gamma golf bewustzijn te ervaren. Om te resoneren met de volledige kracht/macht van het eenheidsbewustzijn moet het uitbreiden van de persoonlijke eenheid, naar de collectieve eenheid, naar de planetaire eenheid.
Kunnen jullie je de planetaire eenheid voorstellen die Gaia's Aarde omcirkelt, met leden van dat planetaire bewustzijn die hun multidimensionale gedachtevormen/portalen vasthouden, handhaven en delen die zij geopend hebben met hun hogere staten van bewustzijn? Nu, gebruik jullie grote kracht van voorstellingsvermogen om gewaar te worden hoe deze ontelbare portalen met elkaar en met Gaia's multidimensionale matrix verstrengelen.

Dan kunnen jullie, onze ascenderenden, Gaia's multidimensionale gedachtevorm/portaal binnengaan om te beginnen elk raster van Gaia's nieuw geopende multidimensionale, planetaire matrix te bevolken. Op deze manier, kunnen wij iedere frequentie van de planetaire matrix verlevendigen met hoge frequentie gedachtevormen gecreëerd door de gedachten en emoties van Gaia's ascenderende mensheid.
Gamma golven staan jullie de grootste bekwaamheid toe om multidimensionale gedachtevormen/portalen gewaar te worden en binnen te gaan. Maar eerst, moeten jullie resoneren met/op het gamma golf bewustzijn. Wij zullen terugkeren om het gamma golf bewustzijn te bespreken.

Vertaling: Cobie de Haan - Denk met je Hart

Geen opmerkingen:

Een reactie posten