25-06-2015

Ziekte in verpakkingen

Ziekte in verpakkingen:

 6000 chemische stoffen gebruikt in verpakking van je eten

© Kos.
WEET WAT JE EET Al het verwerkte voedsel dat we consumeren, is verpakt. Hou de verpakking van je eten eens een week lang opzij, en je zal je afvragen of je niet meer verpakking hebt vergaard dan je eten in je mond hebt gestopt. Niet minder dan 6000 (zesduizend!) chemische stoffen worden gebruikt in plastic-, karton-, papier-, metaal- of glasverpakking. De Britse onafhankelijke vzw The Food Packaging Forum trof 175 gevaarlijke stoffen aan in verpakkingen. Stoffen die algemeen erkend worden als zorgwekkend omdat ze gelinkt worden aan kanker, afgenomen vruchtbaarheid, misvormde geslachtsdelen en verstoring van de hormonenhuishouding.

In de Europese Unie, Canada en de VS is BPA verboden in verpakkingen van voedsel dat bestemd is voor kinderen jonger dan drie jaar. Frankrijk verbood begin dit jaar BPA in alle verpakkingen die in contact komen met voedsel
Voedselspecialiste Joanna Blythman
© 4thestate.co.uk

Tests op dieren linken ftalaten aan afgenomen vruchtbaarheid en de gifstoffen stapelen zich op in de voortplantingsorganen. Bij mensen worden ftalaten in verband gebracht met zwaarlijvigheid en afgenomen vermannelijking bij pasgeboren jongens. In 2012 meldde het Britse voedselagentschap dat 31 procent van de geteste voedingswaren meer ftalaten bevatten dan de Europese wetgeving toelaat
Joanna Blythman

MAP zorgt ervoor dat een broodje 5 tot 6 dagen langer in de winkel kan blijven liggen. Een huisbereide maaltijd die al tien dagen in de koelkast staat, zouden we niet meer opeten. Maar een kant-en-klaarmaaltijd die in MAP is verpakt, zal er na twee weken nog fris uitzien
Joanna Blythman
De lijst van chemische stoffen die veel én legaal worden gebruikt om ons voedsel te verpakken, is indrukwekkend: formaldehyde, benzeen, tolueen, koolstofmonoxide, gechloreerde paraffine en, hou je vast, asbest. De Britse voedingsspecialiste Joanna Blythman onthult dat in haar ophefmakende recente boek 'Swallow This. Serving Up The Food Industry's Darkest Secrets. "De lijst bevat giftige stoffen die al lang worden gelinkt aan chronische ziektes: ftalaten in plastics, benzofenonen in inkt en plastic coatings, BPA in plastics en in blikken", schrijft ze.

24-06-2015

message from the Arcturians June 21 2015

Dear ones we are well aware of the disappointment many of you feel as to how slowly the new earth seems to be emerging.  This is because you are viewing the process with specific expectations of how things "should" be according to whatever concepts you may be holding.   There is no fault in this,  as it simply reflects how you have learned to live life in third dimensional energy. 

You expect evolutionary changes to manifest in certain familiar ways, but remember, the human consciousness is limited to what is already known.  Be open to what is as of yet unknown, for change is, and will manifest in unexpected ways.  Know that powerful new energies are silently pouring in and available to all,  but will not always manifest in the ways you expect. Much of what you perceive as chaos, is actually the  cleansing and clearing of old energy. 

23-06-2015

Gaia's uitleg over haar chakra's

Gaia Spreekt Over Haar Eerste Chakra
8 Juni 2015 / Dr. Suzanne Lie

MT. SINAI, MIDDEN OOSTEN
Welkom! Ik nodig jullie nu uit om mijn eerste chakra te bezoeken. Ik ontvang jullie in mijn planetaire lichaam, net zoals jullie mij toestaan om te vermengen met jullie persoonlijke lichaam. Zoals jullie op het plaatje kunnen zien, mijn eerste chakra is Mt. Sinai. De eerste chakra is de wortel van zowel de persoonlijke als de mannelijke energie. Het heeft een uitstromende oriëntatie, wat gesymboliseerd wordt door diens locatie in een bergtop.
Mt. Sinai is de wortel van mijn Kundalini, alfa en omega van mijn ervaring van de vorm. Vele grote cyclussen van verandering zijn op deze berg begonnen. Het is mijn basiskamp, de zetel van mijn kracht. Het is waar ik mijn vitaliteit en initiatief verzamel.
Er is een belangrijke draaikolk/portaal/wormgat in dit gebied van mijn lichaam, wat aanzienlijk mijn evolutie als een planeet beïnvloed heeft, alsook jullie evolutie als een persoon. Het is dit interdimensionale portaal wat de werkelijke begeerde prijs is waarover vele landen nu strijden.

Chakra's uitlegEerste Chakra

LOCATIE: De eerste chakra is aan de basis van de ruggenwervel gelokaliseerd.
BLOEMBLAADJES: Deze chakra bestuurt de laagste trilling van ons lichaam en heeft de traagste golflengte. Er zijn vier spaken, of bloemblaadjes. Vier is het getal van de vierhoek en van funderingen. De vierhoek is gerelateerd aan het eerlijk/oprecht zijn, of geven een "eerlijke transactie," de vier energieën van de Aarde - aarde, lucht, vuur en water en de vier richtingen. Vier muren, vier benen, of vier wielen representeren een sterke fundering.
NOOT & MANTRA: De noot voor deze chakra is C en de mantra is "lam" of "e" zoals in "red" (rood). Deze mantra's chanten in de sleutel van D terwijl onze aandacht gefocust wordt op dit gebied van ons lichaam, kan ons in staat stellen om meer bewust toegang te krijgen tot de eerste chakra.  
KLEUR: De Kleur voor deze chakra is rood, hetgeen de laagste frequentie van het zichtbare lichtspectrum van mensen is. Rood is de kleur van kwaadheid en/of vitaliteit.
REGELS: De eerste chakra regelt onze FYSIEKE energieën. Ook bekend als de wortelchakra, regeert het onze krachtdadigheid, erfelijkheid, overleving, zekerheid, passie, geld, werk/baan, en thuis. Deze chakra helpt ons bij onze alledaagse overleving.

Cannabis patent 6630507 is een heel interessant patent, lees hier maar...


• The cannabinoids are found to have particular application as neuroprotectants, for example in limiting neurological damage following ischemic insults, such as stroke and trauma, or in the treatment of neurodegenerative diseases, such as Alzheimer's disease, Parkinson's disease and HIV dementia. 
• This new found property makes cannabinoids useful in the treatment and prophylaxis of wide variety of oxidation associated diseases, such as ischemic, age-related, inflammatory and autoimmune diseases.
Bron: http://www.google.com/patents/US6630507We hebben maar één eeuwig leven en sterven nooit.

We hebben maar één eeuwig leven en sterven nooit.

Er is maar één leven met verschillende stadia en nu ben je dus in het stadium belichaamd beland.
We zijn nooit geboren en we sterven ook niet , we gaan over in een andere bestaansvorm iedere keer weer , net als het universum. Er is maar één bewustzijn waar alles deel van uitmaakt , niet alleen wat onze planeet betreft maar het hele universum, alles wat bestaat uit materie maar ook non materie ook de ruimte die overal tussen en in zit. Wij als mens gaan er van uit dat alles begonnen is bij de big bang, maar die is ook ergens uit ontstaan, het zou zomaar eens kunnen dat ieder zwart gat de achterkant van een big bang is die weer een weg vormt naar een nieuw universum.

22-06-2015

De kwantumfysica en de ontdekking van de Goddelijke Wijsheid


Eén van de gebieden van de wetenschap die de materialistische mythe verbrijzelt en positief bewijs levert voor het theïsme, is de kwantumfysica.

De kwantumfysica heeft te maken met de kleinste deeltjes materie, wat het “sub-atomische rijk” genoemd wordt. Op school leert iedereen dat materie is samengesteld uit atomen. Atomen zijn samengesteld uit een nucleus (kern), en verschillende elektronen die daar omheen draaien. Een vreemd feit is dat al deze deeltjes slechts zo'n 0.0001 procent van de atoom vormen. Met andere woorden: een atoom is iets dat voor 99,9999 procent “leeg” is.