04-04-2015

Homeopathische Profylaxe; alternatief voor vaccinatie

Homeopathische Profylaxe; alternatief voor vaccinatie

In Australië heeft homeopathisch arts Dr. Isaac Golden zich vanaf 1985 gespecialiseerd in het geven van homeopathische geneesmiddelen ter preventie van potentieel gevaarlijk (kinder)ziekten. In diverse boeken en publicaties rapporteert hij over zijn onderzoek en het onderzoek van anderen, dat aantoont dat homeopathische profylaxe, dus het geven van homeopathische geneesmiddelen, een net zo’n hoge effectiviteit heeft als een vaccin. In 2004 promoveerde hij aan de  Medische faculteit van de Swinburne University in Melbourne op zijn onderzoek naar homeopathische profylaxe. Het was de eerst keer dat een gewone  Australische universiteit een dergelijk onderwerp 
heeft geaccepteerd als wetenschappelijk onderzoek.

De kracht van Magnesium

Magnesium laat je slapen

De kracht van magnesium


In China noemt men magnesium ‘De vonk van het leven’. Nu klinkt dat wel héél poëtisch, maar het geeft in een notendop weer hoe belangrijk dit element is voor onze gezondheid. Het is zelfs één van onze meest essentiële levensbehoeftes, naast o.a. zuurstof en water. En dat is ook niet verwonderlijk als je weet dat magnesium maar liefst 325 processen reguleert.

Wat doet magnesium

De belangrijkste functie van magnesium is de productie, het transport en de opslag van energie. Het mineraal draagt zorg voor de elektrische geleiding in ons neurologisch systeem. Het reguleert ons hartritme, onze bloeddruk en de prikkeloverdracht tussen spieren en zenuwen.

DOLE Bananen van oogst tot transport

DOLE Bananen van oogst tot transport
Na een groei van 3 maanden zijn de bananen klaar om geoogst te worden en kunnen ze verzonden worden naar het verpakkingsstation. Vanuit daar gaan ze in speciale Dole dozen op transport.The Truth About Dole


The truth about Dole: known as one of the most influential and long standing healthy food companies, Dole maintains their GMO stand. This doesn't mean they are not consistently looking for more innovative ways to develop safe food production systems, because they are, it just means they are doing it in a natural, non-GMO way.

03-04-2015

Bespoten groente en fruit lijkt sperma aan te tasten
Bespoten groente en fruit lijkt sperma aan te tasten


aardbei22
Mannen die veel fruit en groente eten waarop pesticiden zijn blijven hangen, hebben minder zaadcellen. En die zaadcellen zijn ook nog eens van een mindere kwaliteit. Dat blijkt uit een nieuw onderzoek.
De onderzoekers baseren hun conclusies op een onderzoek onder 155 mannen die deelnemen aan hetEnvironment and Reproductive Health-onderzoek. Voor dit onderzoek – dat nog steeds loopt – leverden de mannen tussen 2007 en 2012 338 keer sperma in. Ook vulden ze vragenlijsten in over hun dieet en levensstijl. De onderzoekers waren met name geïnteresseerd in groente en fruit dat de mannen aten. De groente en het fruit dat de mannen nuttigden werd door de onderzoekers in twee groepen ingedeeld. Zo had je groente en fruit dat veel sporen van pesticiden bevat (onder meer spinazie, aardbeien, appels en peren) en groente en fruit dat weinig tot middelmatig veel sporen van pesticiden bevat (onder meer bonen, grapefruit en uien).

Vitamine C en ‘ongeneeslijke’ ziekten

Vitamine C en ‘ongeneeslijke’ ziekten
Veel ernstige infectieziekten zijn volgens artsen ongeneeslijk en moeten voorkomen worden door vaccinatie. Toch kan het merendeel met succes worden bestreden met maar één enkel middel:

vitamine C.

De moderne geneeskunde heeft nog steeds een negentiende-eeuwse kijk op infectieziekten. Veel van de belangrijkste virale en bacteriële ziekten – polio, difterie, longontsteking, tuberculose, malaria, lepra en tetanus – worden als dodelijk en merendeels ongeneeslijk beschouwd, net als aan het begin van de twintigste eeuw. Artsen denken dat het enige middel hiertegen preventie is, afgezien dan van antibiotica voor bacteriële infectieziekten. Dus wordt tegen veel van deze ziekten gevaccineerd, met alle kosten en bijwerkingen van dien.
Maar voor wie goed kijkt, is in de medische literatuur veel bewijs te vinden dat vitamine C een simpel, allround geneesmiddel is tegen ook deze zogenaamd ongeneeslijke ziekten.

01-04-2015

Vermoeidheid, rugpijn, nekpijn, migraine? Wat is er toch allemaal aan de hand?
Ik kwam iets tegen wat ik graag met jullie wil delen, aangezien ik zelf de afgelopen twee weken opvallend moe ben, te vaak hoofdpijn of zware migraine heb, op sommige dagen griepachtig en slechter slaap wat normaal nooit het geval is, heb ik eindelijk iets kunnen vinden wat dit allemaal verklaart. In mijn jaartrainingen en cursussen die ik begeleid heb ik ook de vrouwen gevraagd of zij ook last hadden van deze klachten, vele beaamden dat, maar ook het tegenovergestelde kreeg ik te horen: juist heel veel en hoge energie!!

Wat is er aan de hand, waardoor zoveel mensen hier last van hebben?

We hebben een zonsverduistering gehad, 4 april komt er een maansverduistering. De hele kosmos is actief in beweging en wij, zeker hooggevoelige, resoneren daar fijntjes op mee. Nou, fijn is het niet bepaald, maar wel nodig voel ik. Een hogere trilling, poorten van anderen dimensies die zich openen...mijn gevoeligheid wordt stukken groter, dat bedoel ik dat het in mijn voordeel uitwerkt, mijn helderziendheid, heldervoelendheid en helderhorendheid wordt alleen maar sterker lijkt wel. Gelukkig is dit ook mijn werk, en kan ik het effectief inzetten, anders was het misschien wel lastig voor me geweest. Toch maar regelmatif een rustdag inplannen om mijn lichaam de kans te geven om zich te resetten.

Wat er nu gaande is, is dat de verandering van aarde-mens naar kosmisch-mens, van grofstoffelijk lichaam naar een fijner lichaam met een hoger bewustzijn. Dit kan ons tijdelijk lichamelijke verstoringen en ook emotionele uitbarstingen geven. De veranderende trillingen in en rond de aarde en de kosmos, helpen ons naar een hoger bewustzijn. We gaan als vanzelf mee met deze trillingen van de tijd, een veranderende tijd, we kunnen niet anders meer.

Vermoeidheid, het lichaam heeft rust nodig om al deze veranderingen een plekje te geven.

Zorg goed voor jezelf en neem nu eens wat vaker rust. Spierkrampen, spier- en gewrichtspijnen, veel transpiratie, griepachtige verschijnselen en koorts hebben ook te maken met de uitzuivering van emoties en blokkades. Medisch gezien zijn deze verschijnselen niet aantoonbaar en reguliere en alternatieve middelen helpen niet. Tintelingen en aanvallen van verhitting in het lichaam ontstaan door de uitzuivering en het integreren van het hoger bewustzijn. Net zoals koorts het lichaam van gifstoffen wil ontdoen, wil het 'geestelijk vuur' de persoonlijkheid en de psyche zuiveren.

Hoofdpijnen, oorsuis, druk in je oren en verminderde concentratie ontstaan door de frequentiewijzigingen voor de veranderingen van de hypofyse, epifyse en hersenen. De hoofdpijn wordt als een druk ervaren en de symptomen verminderen wanneer menmediteert en de veranderingen verwelkomt. Wazig zien, veranderingen in het reukvermogen, smaak en eetpatronen zijn te wijten aan de veranderingen van onze zintuigen.

Wij gaan alsmaar duidelijker waarnemen vanuit onze zintuigen zodat de nu nog slapende zintuigen mogen ontwaken. Regelmatig wakker worden en slapeloosheid, nachtelijke transpiratie, zijn de uitwerkingen van de energieën die het bioritme veranderen. Het gevoel dat alles snel gaat, dat maanden een week lijken en weken een dag, is juist.

De versnelde frequenties versnellen ook het tijdsbesef. Depressieve buien en paniekaanvallen ontstaan door het ontwaken van het Hoger bewustzijn. Ook hier het advies om via meditatie in contact te gaan met je Hogere zelf. Duizeligheid en misselijkheid zijn van korte duur en ontstaan als je niet goed geaard bent.

Aardende oefeningen voeren deze verschijnselen vlug af. (Onderaan deze blog heb ik een krachtige grondingsoefening uitgeschreven.) Wanneer er ruimte is om hogere frequenties te absorberen in het elektromagnetisch veld, kan het zijn dat men lichte elektronische schokjes, trillingen of kippenvel ervaart door de opname via het fysieke lichaam. Pijnen en pijntjes, vooral in de nek, schouders en rug. Dit is het gevolg van intense veranderingen op DNA niveau.

Dit gaat voorbij!!


Diepe gevoelens van verdriet, zonder aanwijsbare reden. Je bent je hele verleden aan het loskoppelen (dit leven en herinneringen uit vorige levens) en dit veroorzaakt gevoelens van verdriet ..... Huilen zonder aanwijsbare reden. Het is goed en gezond om de tranen te laten stromen. Het helpt bij het loslaten van de oude energie. Ook plotselinge verandering van werk, of carrière. Dit is een veel voorkomend symptoom. Als jij verandert zullen de dingen om je heen ook veranderen. Maak je niet druk om NU de 'perfecte' baan te vinden. Je bent in een overgangs-periode en het kan zijn dat je nog door een aantal van deze overstapjes gaat voordat je het werk gevonden hebt dat aansluit bij je passie.

Ongebruikelijke slaappatronen.

Het is waarschijnlijk dat je vele nachten lang tussen de 2.00 en 4.00 uur wakker wordt. Er wordt hard aan je gewerkt en dit zorgt er vaak voor dat je wakker wordt voor een 'adempauze'. Maak je geen zorgen. Als je niet meer in slaap kunt komen, sta dan op en ga iets doen; dit is beter dan in bed blijven liggen piekeren over menselijke zaken..... Intense dromen. Waaronder oorlogs- en gevechtsdromen, achtervolgings- dromen of dromen vol monsters. De oude energie wordt letterlijk uit je cellen verwijderd en deze energieën uit het verleden worden vaak gesymboliseerd als oorlogen, proberen te ontsnappen en 'boemannen'.

Lichamelijke desoriëntatie.

Je zult je bij tijd en wijle heel erg ongeaard voelen. Je zult 'ruimtelijk uitgedaagd' worden, met het gevoel of je je voeten niet op de grond kunt krijgen, of dat je tussen twee werelden loopt. Terwijl je bewustzijn overgaat naar de nieuwe energie kan je lichaam soms achterlopen. Probeer veel de natuur in te gaan, wat je zal helpen de nieuwe energie in je lichaam te gronden.

Verhoogde innerlijke dialoog.

Je zult merken dat je vaker met je 'Zelf' praat. Je zult je plotseling realiseren dat je bv. het laatste half uur er lustig op los gekletst hebt met jezelf. Er is een nieuw niveau van communicatie binnen jezelf aan het ontstaan en de innerlijke dialoog die je ervaart is daarvan het topje van de ijsberg.

Je bent ècht niet gek aan het worden!

Je bent gewoon een lichtwezen dat verschuift naar de nieuwe energie. Gevoelens van eenzaamheid, zelfs in het gezelschap van anderen. Je kunt je alleen en ver van anderen verwijderd voelen. Je kunt het verlangen krijgen weg te willen vluchten uit groepen en mensenmassa's. Je bewandelt een heilig en eenzaam pad. En het ligt maar aan de mate waarin de gevoelens van eenzaamheid je zorgen baren, hoe goed je je op dit moment met anderen kunt verstaan. Het kan zijn dat je je totaal ongeïnteresseerd voelt, met geen enkele behoefte wát dan ook te doen. Dat is oké, en maakt gewoon deel uit van het proces.
Neem de tijd om 'niet-iets' te doen. Het lijkt erg op het herstarten van je computer.
(Bronvermelding: D.Heuvelmans)


 De krachtigste grondingsoefening om te aarden, die past bij de 5de dimensie (hogerbewustzijn)
  
Ga even lekker zitten en probeer zo diep als je maar kunt adem te halen onderin je buik.
  
Stel je voor dat je een soort diafragma in het midden van de bal van je voeten hebt zitten die helemaal open gedraaid wordt, zoals bij een fotocamera. Maak dan de verbinding met het middelpunt van de aarde, en vooral het water van de aarde. (Jij bestaat zelf ook 80 tot 90 % uit water, dus dat resoneert.) En laat dan nog een derde buis in je inleveingsvermogen vanuit je eerste chakra naar het middelpunt van de aarde gaan.

Daar aangekomen leg je de buizen in een meer van aarde energie en nodig je het water uit via je voeten naar je knieën en dan in je bekken (de 3de buis gaat rechtsreeks je bekken in). Hier laat je het water circuleren je bekken in, daar wacht je even en dan vul jezelf er helemaal mee op, je blijft uitnodigen, ook naar je hart en dan laat je het er via je kruinchakra als een enorme fontein van energie uitspuiten. Zo groot als je zelf je aura wilt hebben, je mag ermee spelen om te kijken wat het met je doet.

Uiteindelijk vind je zelf een afstand die bij je past. Bijvoorbeeld 1 meter boven, onder, voor en achter je, zodat je in je eigen “ei“ staat. Let erop dat je in deze energiestroom blijft staan. Bij deze oefening kun je zware voeten krijgen en je komt je midden van je lichaam te staan.
  
Soms wordt je misselijk, ga je gapen of boeren, zie dat al een opruiming, van energie die je uit je lichaam weg werkt. Je lichaam reageert hier wel eens sterk op als je anderen te veel jouw eigen ruimte hebt laten innemen. Geen zorgen na 10 minuten is dit weer voorbij.
  
Deze oefening duurt nog geen minuut als je een beetje geoefend bent, maar zorgt er wel voor dat het je geen energie kost wanneer je met andere mensen in contact bent. Daarnaast kom je zelf steeds beter in je lijf te zitten, en dat is ook de bedoeling van een lichaam (het is immers jouw huis).
  
Ik doe dit zelf na ieder gesprek. Probeer het te doen wanneer je merkt dat klachten gaat krijgen zoals: koud, moe, duizelig, emotioneel, pijn, honger...
  
Je zult merken dat je er van opknapt én dat je bij jezelf blijft in plaats van bij de ander! Gesprekken gaan vloeiender, gemakkelijker en positiever.

Wat levert een goede gronding op?
 • Een goede balans in jezelf.
 • Evenwichtige emoties.
 • Meer energie.
 • Diepere ontspanning.
 • Beter slapen.
 • Optimisme.
 • Veerkracht.
 • Je staat veel meer in je kracht en dichter bij jezelf.
 • Alles gaat veel gemakkelijker.
 • Dingen kosten veel minder moeite.
 • Je levensenergie wordt geactiveerd.
  
Je bent goed geaard, wat merk je dan.
 Ben je geaard en lukt het je dat altijd en overal te blijven, dan voel je rust.
Je bent in balans, moeilijk om te duwen en je blijft in je energie, wat er ook gebeurt.
Bovendien sta je voor jezelf, ook in moeilijke situaties.
Oude patronen laten dan los.
Je voelt je gezonder, energiek en het leven voelt licht.
Je merkt ook dat de dingen gemakkelijker gaan.

Nu geven je bovenstaande aardingstips je de basis. Wil je echter goed geaard blijven, dan is daar soms iets meer voor nodig.
Mocht je dit zelf niet lukken, kun je altijd mij om hulp vragen, graag leer ik je dit, hoe je goed moet gronden.
Ik merk zelf hoeveel positief effect dit heeft op mijn leven, waardoor ik nu het werk kan doen bij Vrouwenkracht, wat ik doe. Misschien is het ook wel iets voor jou?

 Hartegroet Tamara Beekmans


Monsanto en Syngenta nemen en krijgen steeds meer patenten op groenten


We bevinden ons nu als volk in een steeds krankzinnigere situatie. 

Ondanks dat de bevolking er tegen is, net als ook de overheid en het Europese Parlement, worden er struktureel groentenpatenten afgegeven aan Monsanto en collega’s. 


Nederland is groot geworden met het verbouwen van bloemen, groenten en fruit. Daarnaast ook met het veredelen van bestaande gewassen zodat er betere en sterkere planten ontstaan.

Wanneer dit eenmaal is gebeurd dan mag een andere veredelaar dit product oppakken om vervolgens daar weer mee aan de slag te gaan. Een prachtige manier om verkregen resultaten weer te gebruiken voor verdere ontwikkeling.

Dit systeem dat decennialang zo heeft gewerkt, wordt nu onderuit gehaald door Monsanto en collegabedrijven zoals Syngenta.

Zij doen niet alleen aan genetische manipulatie van planten en het vernietigen van de menselijke gezondheid met bestrijdingsmiddelen, ze hebben nu ook de lucratieve markt van groenteveredeling in het vizier.

Dankzij de fantastische Nazistaat die Europa heet en waar wij allemaal onderdeel van vormen, zijn deze bedrijven erin geslaagd om via het Europees Octrooibureau een aantal patenten los te peuteren op doodnormale doorsnee groenten.

Zo heeft Syngenta bijvoorbeeld een patent op een paprika die bestand is tegen een bepaalde ziekte en heeft Monsanto een patent op een broccoli met een langere steel zodat deze machinaal geoogst kan worden.

In feite doen deze bedrijven precies hetzelfde als de bestaande groentetelers, met dit verschil dat ze een patent hebben aangevraagd en gekregen op het eindproduct.

Hiermee verandert de groenteveredelingsindustrie ineens. Nederlandse telers hebben meestal de middelen niet om dure patenten aan te vragen op hun eindproducten en willen dat in het algemeen ook niet.

Als deze trend zich voortzet dan is straks de complete voedselketen in handen van de grote biotechbedrijven, simpelweg omdat ze of de concurrentie opkopen of omdat ze overal patenten op aanvragen.

De nationale overheden in Europa zijn erop tegen en zelfs ook het Europese Parlement. Zij stuurden dan ook het volgende verzoek naar het EOB (European Patent Office).

“verzoekt het EOB om ook conventioneel voortgebrachte producten en alle conventionele kweekmethoden, met inbegrip van "smart breeding" (gericht kweken) en fok- en kweekmateriaal dat voor conventionele voortbrenging wordt gebruikt, van octrooien uit te sluiten; 
Daar is geen gevolg aan gegeven want:

Het Europees Octrooibureau heeft op 26 maart 2015 een belangrijke uitspraak gedaan. De Grote Kamer van Beroep, het hoogste orgaan van het EOB, heeft besloten dat planten die door klassieke veredeling tot stand zijn gekomen, gepatenteerd mogen worden. Deze uitspraak kan verstrekkende gevolgen hebben omdat bedrijven zoals Monsanto steeds meer patenten op groente aanvragen. 

Zo zijn we terechtgekomen in de situatie dat al onze groente onherroepelijk eigendom gaan worden van de Monsanto’s van deze wereld. De bevolking wil het niet, de overheid wil het niet en het gewone Europese Parlement wil het niet.

Dat stopt de Nazistaat Europe echter niet om via een achterdeur onze groenten voorgoed weg te geven aan de biotechbedrijven.

Het is ook niet zo dat ze voor die patenten iets bijzonders hebben gedaan. Ze hebben gewoon een aantal zaadjes die ze zelf ergens gratis hebben gekregen met elkaar gekruist en hopla we hebben een product waar we patent op aan kunnen vragen.

Hieronder staat een meer dan interessante uitzending van Zembla van begin maart. Het gaat over de geniepige praktijken van Monsanto, Syngenta en nog enkele andere van dit soort organisaties.

Toen deze uitzending werd opgenomen was de uitspraak van het hoogste orgaan van het EOB nog niet bekend:Bron:

Zembla

31-03-2015

Volle maan en maansverduistering 4 april 2015 (Petra Stam)

Ik heb de volle maan in deze periode de Eimaan genoemd, naar het prille leven dat veelal nog veilig verstopt zit achter beschermlaagjes. De jonge scheuten, blaadjes en dieren die er al wel zijn, zijn kwetsbaar en hebben zorg en bescherming nodig. Het kan immers ook in april nog koud en onbestendig zijn.
Als je plannen, wensen en doelen hebt, is het een goede tijd om hiervoor de eerste stappen in de buitenwereld te zetten. Maar wees zorgvuldig: bescherm je dromen en wensen en zet voorzichtige stappen in dit ontwikkelingsstadium.


Middeleeuws brouwsel kan ziekenhuisbacterie helpen bestrijdenMiddeleeuws brouwsel kan ziekenhuisbacterie helpen bestrijden

 2©THINKSTOCK
Een duizend jaar oud Angelsaksisch medicijn tegen oogontstekingen zou weleens de sleutel kunnen bevatten voor de bestrijding van de agressieve ziekenhuisbacterie MRSA. Dat blijkt uit een ongewoon onderzoek aan de universiteit van Nottingham.Een fragment uit 'Bald's Leechbook'. ©rv


'We waren oprecht stomverbaasd over de resultaten van onze experimenten in het labo'CHRISTINA LEE, UNIVERSITEIT VAN NOTTINGHAM
'Neem prei en look, van gelijke hoeveelheid, stamp ze fijn. Neem wijn en stierengal, vermeng met de prei. Laat het negen dagen staan in een koperen pot.' Zo begint een duizend jaar oud Angelsaksisch recept voor de behandeling van een ooginfectie. Het recept komt uit het tiende-eeuwse 'Bald's Leechbook', een van de oudste medische manuscripten ter wereld.

Alles begon na een gesprek tussen microbioloog Freya Harrisson en Christina Lee, een expert in Oud-Engels van de universiteit van Nottingham. Lee vertaalde het recept en maakte samen met het team van Harrison het brouwel na om te kijken of het ook echt een antibacteriële werking heeft. Geen van hen verwachtte dat het brouwsel ook echt zou werken, maar toen het getest werd door de microbiologen bleek het wel degelijk effectief. Niet alleen bleek de zalf de zwelling op het ooglid te verminderen, ze pakte ook de dodelijke superbacterie MRSA aan. Dat is erg opvallend, aangezien MRSA zowat voor elk antibioticum resistent is.

"We waren oprecht stomverbaasd over de resultaten van onze experimenten in het labo", aldus Lee. "We geloven dat moderne research naar ziekte kan profiteren van antwoorden en kennis uit het verleden, die grotendeels bestaat uit onwetenschappelijke geschriften."

"Walgelijk, stinkend slijm"

Het middel werd in de Verenigde Staten getest op stukken huid van muizen die besmet waren met MRSA. Volgens microbiologe Kendra Rumbaugh van de Texas Tech University werkt de middeleeuwse oogzalf zelfs beter dan de traditionele antibiotica in de aanpak van de superbacterie. "Dit type wondinfecties zijn erg moeilijk te behandelen, en aangezien de meeste behandelingen die we eerder getest hebben weinig effect hadden, was ik erg sceptisch. Maar deze oude oplossing bleek aanzienlijk beter te scoren dan de huidige standaard, het antibioticum vancomycin, en doodde meer dan 90 procent van de MRSA in de wonden."

Het bleek cruciaal om de richtlijnen van het middeleeuwse handboek nauwgezet op te volgen. Los van elkaar hadden de ingrediënten geen enkel effect, en ook de omstandigheden moeten juist zijn. Het recept werd in 2005 immers al eens nagemaakt in een labo, maar toen had het geen effect. "De negen dagen durende wachtperiode maakt van het middel een walgelijk, stinkend slijm", aldus Michael Drout van het Wheaton College in Norton, in de Amerikaanse staat Massachusetts.

Het team van de universiteit van Nottingham gaat nu op zoek naar extra fondsen om de research uit te breiden en te testen op mensen.

GIANT Nephilim Photos Smithsonian Cover-Ups


There have been many reported bone and skull findings of Nephilim giant skeletons throughout the world, some have been proven to be a hoax and not bones or fossils while others are truly a mystery or believed to be the evidence sign of this ancient lost race. 

Some of the skulls found, that many believe to be Nephilim giants, have been reported to have horns protruding from their skulls. Some believe this associated with the Devil.http://www.earth-keeper.com/product/earth-keeper-colorado-star-gate-2015-4-day-reg/https://www.pinterest.com/pin/180566266285562141/

The Winged Giant – A Flying Nephilim
Can you imagine
seeing one of these where you live? 
Amazing find!!


Satan as drawn by Gustave Dore
in Milton’s Paradise Lost
The Nephilim are giants believed to be between eight and twelve feet tall and sometimes described as being as much as 40 feet tall, who lived during the biblical times of Enoch.