25-04-2015

The messages of the GEORGIA GUIDESTONES
THE MESSAGE OF THE GEORGIA GUIDESTONES:
1. Maintain humanity under 500,000,000 in perpetual balance with nature.


2. Guide reproduction wisely - improving fitness and diversity.


3. Unite humanity with a living new language.


4. Rule passion - faith - tradition - and all things with tempered reason.


5. Protect people and nations with fair laws and just courts.


6. Let all nations rule internally resolving external disputes in a world court.


7. Avoid petty laws and useless officials.


8. Balance personal rights with social duties.


9. Prize truth - beauty - love - seeking harmony with the infinite.


10. Be not a cancer on the earth - Leave room for nature - Leave room for nature.

HPV vaccin
Sinds begin 2009 ben ik, Annelies Witlam, bezig met de HPV-vaccin,s Cervarix (Nederland) en Gardasil. Vanaf de introductie van het vaccin riep het bij mij veel vragen op maar hoe meer ik erover las hoe meer vragen er rezen en als ik vragen heb wil ik antwoorden !!   
In het kader van objectiviteit wil ik graag de voor,- en nadelen belichten. Helaas heb ik tot op heden, febr. 2015, geen enkel positief bericht over het vaccin kunnen vinden; zelfs niet in de rapportage,s van de fabrikanten/ontwikkelaars (resp. Merck en GSK) en de FDA.
Na langdurig onderzoek kan ik niet anders, dan concluderen dan het HPV-vaccin inderdaad een expiriment is waar uw dochters voor gebruikt worden!!
Tot op de dag van vandaag, na 6 jaar onderzoek, kan ik U niet 1 geval melden, dat het HPV-vaccin baarmnoederhalskanker voorkomt. Wel nemen de berichten van onherstelbare "bijwerkingen" toe.

Tetanusvaccins in Kenia besmet met onvruchtbaarheidsmiddel

Aan een kolossaal aantal van 2,3 miljoen jonge meisjes en vrouwen worden nu de vaccins verstrekt, gestuwd door UNICEF en de Wereldgezondsheidsorganisatie (WHO).
Laboratoria hebben bevestigd dat tetanusvaccins die aan miljoenen jonge Keniaanse vrouwen worden gegeven een steriliserende chemische stof bevatten die miskramen veroorzaakt, meldt de Associatie van Keniaanse Katholieke Doktoren, een pro-vaccinatieorganisatie.
“We stuurden zes monsters vanuit Kenia naar laboratoria in Zuid-Afrika. Zij testten positief ophet HCG-antigeen,” vertelde Dr. Muhame Ngare van het Barmhartige Medische Centrum in Nairobi volgens LifeSiteNews. “Zij waren allen besmet met HCG.”
Chemische stof laat het vrouwelijke lichaam haar eigen foetus vernietigen met door vaccins opgewekte antilichamen.

21-04-2015

MMS (Miracle Mineral Supplement), zeer dodelijk voor toxinen, weldadig voor de mens
MMS (Miracle Mineral Supplement), zeer dodelijk voor toxinen, weldadig voor de mens


Net als colloïdaal goud en zilver) is ook MMS een eenvoudig en goedkoop middel dat een enorme goede invloed op de gezondheid van de mensheid kan hebben. Ook MMS heeft geen akelige bijwerkingen en hoopt zich niet op in het lichaam. In 1997 maakte Jim Humble een tocht door het oerwoud. Zijn doel was goud delven. Hij ontdekte echter iets veel kostbaarder: de kracht van gestabiliseerde zuurstof.