18-07-2015

Gadaffi moest weg..? Waarom eigenlijk..?

Vóór en ná de NAVO-bombardementen. Khadaffi is verdreven, leve de nieuwe heerser..!
Vóór en ná de NAVO-bombardementen. Khadaffi is verdreven, leve de nieuwe heerser..! Wie is dat eigenlijk…?
Dat dit artikel mag bijdragen aan jouw gezonde verstand; aan jouw relativerende blik op het ‘officiële nieuws’ dat je dagelijks onder je neus geschoven krijgt. Inclusief wat je hier op de site leest, hoort het nieuws wat je leest, een keuze te zijn van jezelf en van niemand anders. Wanneer jij je autonome positie daarin gaat verliezen, ben je een prooi.. Een prooi voor bijvoorbeeld (om maar eens wat te noemen…) de ‘krachten achter de schermen’, die via propaganda-verpakt-in-nieuws jouw mening willen beïnvloeden, manipuleren, om hun eigen belangen te ‘verkopen’. Feitelijk kijk je daarmee niet naar nieuws, maar naar pure propaganda..   Laten we er maar weer een voorbeeld uitkiezen.. De val van Libië.. De val van diens leider Mohammar Khadaffi..

17-07-2015

De waarheid die de media verborgen houden over Gaddafi’s Libië

Voordat de NAVO en de V.S. in maart 2011 begonnen met het bombarderen van Libië, stond de VN op het punt om Kolonel Muammar Gaddafi eind maart 2011 een prijs uit te reiken voor zijn prestaties op het gebied van mensenrechten.
Is het niet vreemd, dat de NAVO en de V.S. ons opeens via de mainstream media vertelden dat Gaddafi een ”brutale dictator” was, en dat hij grootschalig geweld tegen de burgerbevolking zou gebruiken?
En dit terwijl de VN één maand voor de bombardementen hem wilde prijzen voor de bestaande mensenrechten in zijn land?
Wat was nou de échte reden voor de bombardementen, de propaganda en de steun van de NAVO aan de ‘anti-regering rebellen’?

12-07-2015

Het Lichtlichaam van de Aarde is Geascendeerd

Hallo Iedereen,
Ik zat vandaag voor een TAUK boodschap (The Art of Universal Knowing) en ontving deze onverwachte aankondiging van mijn vader, Ron. (Ron is een overgegane ziel). Ik hoop dat jullie je bij me aansluiten in feestviering en dankbaarheid met visualisaties van Liefde en Licht! Veel Liefde, Suzanne.
****