18-07-2015

Gadaffi moest weg..? Waarom eigenlijk..?

Vóór en ná de NAVO-bombardementen. Khadaffi is verdreven, leve de nieuwe heerser..!
Vóór en ná de NAVO-bombardementen. Khadaffi is verdreven, leve de nieuwe heerser..! Wie is dat eigenlijk…?
Dat dit artikel mag bijdragen aan jouw gezonde verstand; aan jouw relativerende blik op het ‘officiële nieuws’ dat je dagelijks onder je neus geschoven krijgt. Inclusief wat je hier op de site leest, hoort het nieuws wat je leest, een keuze te zijn van jezelf en van niemand anders. Wanneer jij je autonome positie daarin gaat verliezen, ben je een prooi.. Een prooi voor bijvoorbeeld (om maar eens wat te noemen…) de ‘krachten achter de schermen’, die via propaganda-verpakt-in-nieuws jouw mening willen beïnvloeden, manipuleren, om hun eigen belangen te ‘verkopen’. Feitelijk kijk je daarmee niet naar nieuws, maar naar pure propaganda..   Laten we er maar weer een voorbeeld uitkiezen.. De val van Libië.. De val van diens leider Mohammar Khadaffi..

Mohammar Khadaffi, Libische leider, dictator en heeeel goed voor zijn volk..! Waarom moest ie weg dan..
Mohammar Khadaffi, Libische leider, dictator en heeeel goed voor zijn volk..! Waarom moest ie weg dan..
Volgens de gezamenlijke media kregen we te horen dat Khaddafi een tiran was, die om het leven gebracht diende te worden.. Zijn volk was hem zat, vandaar dat de opstandelingen, of deze moordenaar/plunderaars, dee de geuzennaam ‘rebellen/opstandelingen’ kregen toebedeeld.. Ach gut, wat een schatten, die jongens, ze komen in opstand tegen een zwaar bewapende tiran.. ? Maar was deze man wel de tiran, zoals die werd afgeschilderd..? Natuurlijk was hij niet democratisch gekozen, maar is het niet verstandig om iemand af te rekenen op zijn daden, in plaats van zijn woorden..? Mark Rutte, hoor je ons..?
Zou het feit dat Khadaffi het veld diende te ruimen, mogelijk iets te maken hebben gehad, met heel andere zaken..? We schreven er hier al een paar artikelen over, maar willen je graag deze aanvullende feiten nog een keer presenteren.. Zodat je ziet, hoe we zijn gemanipuleerd, bijvoorbeeld door NAVO-bonzen, die van verdedigingsorganisatie ineens werd omgedoopt tot agressor..
Kan het feit dat Mohammar Khadaffi van plan was de US-dollar te dumpen, als olie-voor-valuta-munt, er iets mee te maken hebben gehad..? De gouden dinar zou worden ingevoerd, dat had Khadaffi besloten. Hier schreven we eerder een artikel over (HIER) Deze gouden dinar zou de waarde van de olie terug hebben laten lopen in het land, in plaats van naar de ‘krachten achter de US-dollar’, de Rothschild-familie. Vind je het niet vreemd dat het eerste wat de rebellen deden (net als de VS in Irak!), het vestigen van een centrale bank was in Libië.Sinds wanneer houden ‘rebellen/opstandelingen’ zich primair bezig met financiële zaken, zoals een centrale bank..?
Net als in Irak, net als in Libië is het de bedoeling dat Syrië gaat vallen; dat de Rothschilds ‘hun dollar’ laten prevaleren, bóven de Syrische munt.  Hoeveel onschuldige mensen moeten er nog sterven om de wereld de ogen te doen openen, en deze criminele NWO, ‘new world order’ in hun hemd te zetten..?  Nog maar weer even deze clip, om je geheugen op te frissen.. Zetten we daarná gewoon alles even op een rij, over de andere kant van Khadaffi zien.. OK?
x

* * *

x

Mohammar Khadaffi moest weg..? Waarom eigenlijk..?

x
2013 © WantToKnow.nl/.be

x

Gene SharpWe snappen het niet.. Wat maakte deze man zo gevaarlijk voor zijn land..? Waartegen kwamen die moordenaars en plunderaars, eh.., die ‘opstandelingen en rebellen’ nu eigenlijk tegen in opstand..? We lieten hier al een paar jaar geleden zien (HIER), dat de Midden Oosten-revoluties volledig zijn gepland, door krachten achter de schermen in de VS. Dat professor Gene Sharp, een van de meest omstreden hoogleraren in de VS, achter deze schermen het brein vormt om ‘dictatorship te vervangen door democratie’.. Zoals het dan weer officieel heet.. Hij voedt met zijn werk de ‘vrijheidsstrijders’ overal ter wereld.. (HIER dit artikel)
Welke andere dictator heeft zoveel gedaan voor zijn volk..? De brutale moord van Muhammar Gadaffi door Zionistisch-gedreven revolutionairen, is een perfect voorbeeld van dátgene wat er gebeurt wanneer de internationale Zionistische Rothschild-bankiersfamilie wordt uitgedaagd.. Gadaffi presteerde het om deze club op maar liefst 5 fronten uit te dagen..
Allereerst was daar de geplande invoering van een eigen munt (zie hierboven en onze eerdere artikelen).. In de tweede plaats was daar de door Khadaffi geleidde Centrale bank van Libië die de Libische Dinar uitgaf. Ten derde was Khadaffi -naar de mening van de Rothschilds- té zeer in zijn sas met zijn voorraad van maar liefst 150.000 kilo (150 ton) goud. In de vierde plaats voerde Khadaffi volledig onafhankelijk de olie-industrie in zijn land aan en tot slot: Khadaffi beheerde het ‘blauwe goud’, namelijk het in Afrika/Midden Oosten onontbeerlijke zoet water..
Welke andere dictator heeft zoveel gedaan voor zijn volk..? We zetten de Khadaffi-zegeningen voor het Libische volk even op een rij:
 1. Er werd door de burgers van Libië geen elektriciteit betaald in de tijd van de ‘dictator’..
 2. Er werd door de burgers van Libië geen rente betaald, wanneer zij leningen afsloten bij banken die staatseigendom waren; dit was wettelijk zo geregeld..! De grote vraag is nu, of deze renteloze leningen wettelijk nog van kracht zijn..
 3. Een woning werd in Libië gezien als een grondrecht.. Het bijzondere is dat Mohammar Khadaffi zwoor dat zijn ouders van hem geen huis zouden krijgen, tótdat iedere burger in Libië een huis zou hebben..
 4. Elk pasgetrouwd koppel in Libië kreeg bij het tekenen van de huwelijksakte een bedrag toegekend van de Libische overheid van 60.000 Dinar (€ 35.000). Hiermee kon het stel dan een ‘verse start’ maken.
 5. Alle gezondheidszorg voor Libische burgers was vrij. Er was geen sprake van ziektekosten, noch van ziektekostenverzekeringen..
 6. Vóórdat Khadaffi aan de macht kwam (1969), was het percentage analfabeten in Libië zo’n 83%. Een paar jaar geleden lag dat nog slechts op 25%.
 7. Wanneer Libische burgers het idee mochten opvatten om te gaan boeren, dan stelde de Libische regering het volgende ter beschikking, kostenloos.. Land, boerderij, gereedschap, zaden en vee naar keuze..
 8. Gaddafi-The-Green-BookWanneer Libische burgers het niet konden vinden in Libië, waar het opleiding en scholing betrof, konden zijn in het buitenland gaan studeren. Zij kregen dan van de Libische overheid een toelage van maar liefst € 1750,- per maand toegekend. Voor levensonderhoud en behuizing..
 9. Net als Mao Zte Tung in China, in de jaren 1960, liet Khadaffi de wereld en zijn Libische volk zijn gedachtengoed na. Dit deed hij in de vorm van het ‘Groene boek’.. Wil je daar eens in neuzen, dan klik jeHIER voor dit (pdf) documentale werk. Naar de mening van Khadaffi zijn parlementaire democratieën vanuit hun essentie corrupt en hij geloofde daarom, dat mensen zichzélf kunnen en zouden moeten vertegenwoordigen. Na heel mijn leven de leugens over deze man als zoete koek geslikt te hebben, deed dit boek bij ons de opperste verbazing toeslaan.
 10. De prijs voor een liter benzine in Libië bedroeg € 0,10 in de tijd van Khadaffi..
 11. De staatschuld van Libië…? Die bestond niet.. Dat lijkt logisch, met de mega-olieproductie. Het land had reserves in de orde van grootte van maar liefst ruim € 100 miljard.. Waar die reserves zijn gebleven, die globaal rondom de wereld belegd zijn, is momenteel niet bekend.
 12. Wanneer Libische burgers niet in staat waren om een baan te vinden, betaalde de staat een gemiddeld salaris, totdat de persoon in kwestie een werkkring gevonden had.
 13. Libische burgers kregen een soort jaarlijkse geldelijke ‘olie-toelage'; dit betrof een (klein) deel van de olie-opbrengsten van de verkoop van Libische aardolie.
 14. Elke Libisch kind dat werd geboren, leverde de ouders een toelage op van zo’n € 3500,- als bijdrage in de kosten voor de nieuwe wereldburger..
 15. De kosten van 40 broden in Libië bedroeg maar liefst € 0,10
 16. Maar liefst 25% van de Libische jonge mensen (tot 45 jaar) is in het bezit van een universitaire graad.
 17. Last but not least.. Mohammar Khadaffi is verantwoordelijk voor de bouw van één van de wereldwonderen.. Een project dat bijna niemand kent.. (Hoezo? ‘Selectief nieuws’..?!) En dan hebben we het over het ‘Great Man-Made River’-project. Water, zoet water, dat zich diep onder de grond in de Sahara bevindt, wordt opgepompt en vervoerd, via een mega-pijplijnstelsel, naar de Libische steden aan de kustlijn, waar 90% van alle Libiërs woont. Dit was één van de eerste projecten die Khadaffi voor zijn volk initieerde. Een project dat naar schatting rond de € 20 miljard heeft gekost..! Mogen we je tot slot, wellicht als ‘echt nieuws…, deze video laten zien, van dit wereldwonder…?

* * *

x

Geen opmerkingen:

Een reactie posten