11-07-2015

Datum 15 Juli 2015 Gratis Lezing!! Biologisch is dat logisch?

Datum 15 Juli 2015
Ontvangst  19:30 uur

Aanvang    20:00 uur

Gratis Lezing!! Biologisch is dat logisch?
Wat is er met onze voeding gebeurt de afgelopen 100 jaar? 
Dat er wat veranderd is duidelijk. We zijn verder van onze oorsprong verwijderd geraakt. Allerlei welvaartsziekten zijn aan de orde van de dag. 
We richten ons op het positieve! Want wat kunnen wij zelf daaraan veranderen?
Wat Hippocrates (460 voor Christus) al zei: laat voeding uw medicijn zijn en uw medicijn uw voeding. Welke voeding kan onze lichamelijke en geestelijke gezondheid positief beïnvloeden? Ons meer jonger en vitaler voelen en dat ook uitstralen? 
Spreker Rineke van den Berg (complementair therapeut, inspireert u om op simpele wijze uw voeding aan te passen en uzelf gezonder, vitaler en helderder te voelen en vooral te zijn!

Iedereen is welkom! Geen enkele verplichting!

Welkom vanaf 19.30, lezing start om 20.00 
Locatie: Stationsweg 43, 3331LR Zwijndrecht
Entree GRATIS incl. koffie/thee

Meld jezelf aan voor deze inspirerende lezing via onderstaand boekingsformulier of bel T 085 7325811 of 06 24743802

09-07-2015

Recept om zelf wietzalf te maken

Het recept voor wietzalf dat wordt gebruikt door Dirk de Jager:

Ik maak met enige regelmaat een zalf op basis van de recepten van Gerrit Ooijmans. Niet helemaal precies want zoveel geduld heb ik nu eenmaal niet altijd, dus zeg maar “vrij naar Gerrits recepten”

Het ISDS-mechanisme in de praktijk: Multinationals versus het milieu

Dit klinkt als een complottheorie, maar dat is het niet. Er bestaan tribunalen die achter gesloten deuren boetes opleggen voor democratisch genomen beslissingen, omdat ze de internationale handel van grote bedrijven belemmeren.
Het boetegeld komt op de bankrekening van grote bedrijven terecht en overheden worden terughoudend met beleid dat goed is voor mens en milieu, maar mogelijk nadelig voor de handelsbelangen van bedrijven uit landen waar ze een vrijhandelsverdrag mee hebben gesloten. In de verdragen van de EU met de VS (TTIP) en met Canada (CETA) is ook zo'n tribunaal opgenomen, bekend als ISDS. Samen met Friends of the Earth Europe onderzochten we ISDS-gevallen van de afgelopen 20 jaar tussen EU-staten onderling.

Chemicus publiceert baanbrekend onderzoek over ‘aluminiumvergifting van de mensheid door geo-engineering’

De academische wereld raakt in toenemende mate geïnteresseerd in geo-engineering, het opzettelijk grootschalig ingrijpen in de natuurlijke systemen op aarde om het klimaat te veranderen. In 2013 werd bekend dat de CIA 630.000 dollar heeft vrijgemaakt voor geo-engineering. Er wordt onder meer onderzoek gedaan naar de verspreiding van aerosolen in de stratosfeer om het effect van klimaatverandering tegen te gaan. De Britse overheid financiert bijvoorbeeld het project SPICE, dat als doel heeft het zonlicht terug te kaatsen.
Scheikundige Marvin Herndon, die vooral bekend werd door zijn hypothese over de samenstelling van het binnenste van de aarde, heeft een baanbrekend onderzoek gepubliceerd in het tijdschrift Current Science over de aluminiumvergiftiging van de mensheid en de aardse biota door illegale klimaatengineering.