23-05-2016

Hollow Earth, The Biggest Cover Up - Full Documentary

Ex-Big Pharma Rep: We’re Trained To Misinform -The Drugs ARE Dangerous

Ex-Big Pharma Rep: We’re Trained To Misinform -The Drugs ARE Dangerous

Ex-Big Pharma Sales Rep: We are Trained to Misinform; The Drugs are Dangerous
 
Former pharmaceutical sales representative Gwen Olsen speaks out.
This is a voice that needs to be heard, so please circulate this information
There is no such thing as a safe drug.” says ex-pharmaceutical sales rep and author of the book, Confessions of an Rx Drug Pusher, Gwen Olsen.
Gwen Olsen’s Video Chanel HERE
EX-PHARMA SALES REP SPEAKS: WE ARE TRAINED TO MISINFORM; THE DRUGS ARE DANGEROUS

Youtube video by: KafkaWinstonWorld

Vaccinatie. Complete uitleg over vaccinatie.


Een historisch perspectief op vaccinatie DE ENGELSE SCHEIKUNDIGE EDWARD JENNER VACCINEERT EEN KIND. OLIESCHILDERIJ DOOR E.-E. HILLE. 1884
Dit is het eerste deel van onze vierdelige special over vaccinatie. In deze special geven wij antwoord op vragen die eigenlijk iedereen zichzelf zou moeten stellen. Hoe zijn vaccinaties tot stand gekomen? Wat zit er in een vaccin? Wat zijn de consequenties voor de gezondheid? Is vaccineren wel nodig? Wat is de rol van het RIVM? Wie controleert de overheid? We starten vandaag met een historisch perspectief op vaccinatie.
(Dit artikel is aangepast op 14-1-2016)
Vaccineren, het is een gevoelig onderwerp. De meningen lijken verdeeld in pro-vaccinatie en anti-vaccinatie. Maar is het echt zo zwart wit? Ziektes zijn van alle tijden. Polio, hondsdolheid, tetanus, de pest en cholera bestonden al ver voordat er gevaccineerd werd. Zelfs de oude Egyptenaren waren bekend met polio. Deze ziektes werden eeuwen geleden gezien als goddelijke straf en daarmee was alles gezegd.
In de 18de eeuw kwam het onderzoek naar de oorzaak van deze ziektes steeds meer op gang. In deze tijd viel er veel eer te behalen onder artsen en wetenschappers ten aanzien van nieuwe ontdekkingen en dan met name voor het ontwikkelen van vaccins. Men stelde nauwelijks voorwaarden aan wetenschappelijk onderzoek en er was weinig controle. Men werd geacht vertrouwen en geloof te hebben in de integriteit van de onderzoeker.
De Engelse scheikundige Edward Jenner (1749 – 1823) was een van die wetenschappers die zich bezig hield met het onderzoeken van een van de meest besmettelijke en dodelijkste infectieziekte van die tijd; de pokken. Het viel Jenner op dat melkmeisjes niet of nauwelijks ziek werden tijdens een pokkenepidemie.

Huilbaby's, wat moeder eet en lactose-intolerantieBaby's die onophoudelijk huilen en hun ouders uitputten en zo tot wanhoop drijven.

HIGH LIGHTS:

- Huilen bij baby's kan vele oorzaken hebben
- Meestal zijn de oorzaken onschuldig of van voorbijgaande aard
- Aan sommige oorzaken kun je als ouder iets doen
- Het is telkens weer uitvinden wat nu weer de oorzaak is
- Lactose of kruiden kunnen ook de oorzaak zijn
- "Kloppen" of masseren wil wel eens verlichten
"Gewone" buikkrampjes