09-05-2015

Medicinale Cannabis genezen ook onze huisdieren

04-05-2015

HPV vaccinaties

gardasil hpv
Eind maart zond de Deense zender TV 2 een documentaire uit over HPV-vaccinatie: ‘De gevaccineerde meisjes: Ziek en bedrogen’. De makers van de documentaire volgden drie meisjes die na inenting tegen HPV met Gardasil last kregen van medische aandoeningen.
Twee Deense artsen zeiden dat ze in hun carrière nog nooit zoiets hebben meegemaakt. Ze waarschuwden de Deense nationale gezondheidsautoriteit het afgelopen jaar vier keer voor mogelijke bijwerkingen na vaccinatie tegen HPV.
Dr. Louise Brinth heeft 80 meisjes onderzocht waarvan ze vermoedt dat ze last hebben van bijwerkingen van HPV-vaccins. “Ze zijn allemaal duizelig, vallen flauw en hebben last van hoofdpijn, vaak chronische hoofdpijn,” zei ze. “Ze hebben buikpijn en zijn misselijk. Ze hebben last van spiertrekkingen en zijn buitengewoon moe. We zien een bepaald patroon ontstaan, waar onderzoek naar gedaan moet worden.”
Vier waarschuwingen

Voedselverpakkingen zitten boordevol gevaarlijke chemische stoffen


  3©THINKSTOCK
Al het verwerkte voedsel dat we consumeren, is verpakt. Hou de verpakking van je eten eens een week lang opzij, en je zal je afvragen of je niet meer verpakking hebt vergaard dan je eten in je mond hebt gestopt. Niet minder dan 6000 (zesduizend!) chemische stoffen worden gebruikt in plastic-, karton-, papier-, metaal- of glasverpakking. De Britse onafhankelijke vzw The Food Packaging Forum trof 175 gevaarlijke stoffen aan in verpakkingen. Stoffen die algemeen erkend worden als zorgwekkend omdat ze gelinkt worden aan kanker, afgenomen vruchtbaarheid, misvormde geslachtsdelen en verstoring van de hormonenhuishouding.

SHARE

In de Europese Unie, Canada en de VS is BPA verboden in verpakkingen van voedsel dat bestemd is voor kinderen jonger dan drie jaar. Frankrijk verbood begin dit jaar BPA in alle verpakkingen die in contact komen met voedsel

VOEDSELSPECIALISTE JOANNA BLYTHMAN
De lijst van chemische stoffen die veel én legaal worden gebruikt om ons voedsel te verpakken, is indrukwekkend: formaldehyde, benzeen, tolueen, koolstofmonoxide, gechloreerde paraffine en, hou je vast, asbest. De Britse voedingsspecialiste Joanna Blythman onthult dat in haar ophefmakende recente boek 'Swallow This. Serving Up The Food Industry's Darkest Secrets. "De lijst bevat giftige stoffen die al lang worden gelinkt aan chronische ziektes: ftalaten in plastics, benzofenonen in inkt en plastic coatings, BPA in plastics en in blikken", schrijft ze.

Wat is jouw levenspadnummer?

numerologie
door Michael McClain
Kom hier achter de betekenis van je levenspad nummer. Je levenspad nummer word opgemaakt uit je geboortedatum. Als eerste je tel de dag, maand en het jaartal van je geboortedatum bij elkaar op.  En breng de uitkomst hiervan terug naar 1 getal door alle cijfers bij elkaar op te tellen. Als je dit gedaan hebt kijk hier onder voor de betekenis van je levenspad getal.
Het levenspad is het totaal van de getallen in je geboortedatum. Deze getallen staan voor wie je bij je geboorte bent en paar van de eigenschappen die je hebt. Het belangrijkste nummer wat we hier zullen bespreken is je levenspad nummer. Het levenspad nummer beschrijft in grote lijnen de reis die je in dit leven gaat maken.
Je levenspad nummer word opgemaakt uit je geboortedatum. Als eerste tel de dag, maand en het jaartal van je geboortedatum bij elkaar op. Hier komt een getal van vier cijfers uit tel deze bij elkaar op net zo lang tot je bij één cijfer uitkomt.
Bijvoorbeeld:  Als een persoon geboren is op 23 Oktober, 1972 (10-23-1972), tel de maand 10 bij de dag 23 op plus het jaartal 1972 wat in totaal 2005 is. Tel vervolgens alle getallen van 2005  bij elkaar op en je komt uit bij levenspad nummer 7.
De “meester getallen,” 11, 22 en 33, zijn bijgevoegd bij de desbetreffende enkele getallen. Hier onder een grote uitleg over de meester getallen.