05-03-2015

Vroegere Wereld Bank Senior claimt dat aliens geld en religie in hen macht hebben

Karen Hudes, vroeger bestuurslid van de Wereld Bank wiens taak is om globale welvaart te stimuleren met focus op ontwikkelingslanden door het uit geven van leningen, zegt nu dat het een en al oplichterij is. Karen Hudes neemt ons met haar verhaal mee in de corrupte wereld van de bank.

Mevrouw Hudes heeft 12 jaar lang een top positie bemachtigd bij de World Bank en studeerde rechten op Yale Law school en economie aan de universiteit in Amsterdam
In haar pleidooi geeft ze ook aan dat de instituties die geld en religie regelen, word gecontroleerd door een een niet menselijk ras. En voordat we haar als een gek gaan labelen, neem aan dat dit serieuze beschuldigingen zijn voor iemand die uit haar machtspositie komt.
Quote: “These countries are not monolithic, there are forces fighting the corruption and there are forces that have totally been co-opted, and the way they act is treasonous to the people in those countries. The group that’s behind the network of control are the Jesuits, and there are also some groups behind them. One of these groups are hominids, they’re not human beings. They are very smart, they are not creative, they are mathematical. They had a much stronger force in the earlier ice-age. They have elongated skulls, they may produce offspring in mating with female humans, but that offspring is not fertile. We live in a world of secret societies, and secrets, and the information that ought to be public is not public.”
Vertaling Qoute:” Deze landen zijn niet monolitisch, er zijn krachten die de corruptie bevechten en er zijn krachten die zijn verenigd. De manier waarop zij handelen is verraderlijk voor de mensen van dat land. De groep die achter het netwerk van macht zit zijn de Jesuits en er zijn  nog andere groepen die hen macht op hun uitvoeren. Een van deze groepen zijn de Hominiden, ze zijn niet menselijk. Ze zijn hoog intelligent, niet creatief en erg wiskundig. Ze hadden een sterkere kracht in de vroegere ijstijd. Ze hebben langgerekte schedels en kunnen hen kinderen baren door zich voort te planten met vrouwelijke mensen, maar deze afstammelingen zijn niet vruchtbaar. We leven in een wereld van geheime groepen/samenlevingen en geheimen, de informatie die geacht beschikbaar te zijn aan het publiek is niet publiekelijk.”

Met de beschrijving van Karen Hudes wil ik nog even een link bij posten van een artikel die een paar dagen geleden op de site werd gepost:
http://worldunity.me/dna-analyse-van-de-paracas-schedels-bewijst-ze-zijn-niet-menselijk/

Geen opmerkingen:

Een reactie posten