04-03-2015

Het geheime ruimteproject Solar Warden: Feit of fictie?

Left: Astronaut Dr. Edgar Mitchell. (NASA) Right: U.K. computer hacker Gary McKinnon, who has allegedly viewed U.S. government UFO images and excel documents describing
Left: Astronaut Dr. Edgar Mitchell. (NASA) Right: U.K. computer hacker Gary McKinnon, who has allegedly viewed U.S. government UFO images and excel documents describing "non-terrestrial officers." (Wikimedia Commons) Background: Illustration of a spaceship. (Shutterstock*)
Er gaan geruchten dat er een geheime vloot ruimteschepen bestaat die belast is met het monitoren van buitenaards verkeer in ons zonnestelsel en het verdedigen van ons zonnestelsel tegen een eventuele buitenaardse invasie.
Sommige mensen zeggen dat ze bewijs hebben gezien voor het bestaan van dit vermeende project, dat bekendstaat als ‘Solar Warden’. Sommigen speculeren dat de ruimteschepen die deel uitmaken van de vloot zijn gemaakt met behulp van buitenaardse technologie.
Astronaut dr. Edgar Mitchell, de zesde man op de maan, heeft in diverse interviews gezegd dat aliens de aarde bezoeken, dat er inderdaad buitenaardse beschavingen buiten ons zonnestelsel zijn en dat de Amerikaanse overheid mogelijk buitenaardse technologie heeft buitgemaakt. Hij vermoedt dat dit al 60 jaar speelt, hoewel de technologie waarover men op aarde beschikt lang niet zo geavanceerd is als die van de bezoekers.
In 2001 wist de Schotse ‘UFO-hacker’ Gary McKinnon in te breken in computers van de NASA en de Amerikaanse marine. Hij was in eerste instantie op zoek naar geheime informatie over het bestaan van vrije energie of nulpuntsenergie.
Tijdens zijn digitale zoektocht stuitte hij op een excelbestand met een lijst namen van ‘niet-aardse officieren’. McKinnon vond de namen niet terug bij de marine. Hij denkt dat men de ruimte rond de aarde wil beheersen en daartoe een geheime ruimtevloot heeft gemaakt met behulp van buitenaardse technologie.
McKinnon zei dat hij een afbeelding van een UFO bekeek op een NASA-computer in gebouw 8 van het Johnson Space Center toen hij werd gepakt. Enkele maanden later, in maart 2002, werd hij opgepakt. Uiteindelijk besloot de Britse overheid om hem niet uit te leveren aan de VS. Sommigen denken dat dit te maken had met een grote troef die McKinnon in handen had, maar hij wilde daar zelf niets over kwijt.
Het is onduidelijk waar de naam ‘Solar Warden’ precies vandaan komt. Afgelopen jaar bedroeg het budget van de Amerikaanse overheid voor geheime programma’s 52,6 miljard dollar, aldus de Washington Post. In 2011 spendeerde de Amerikaanse overheid naar schatting 718 miljard dollar aan nationale defensie en internationale veiligheid. Het meeste daarvan ging naar de oorlog tegen terrorisme.
Het geld zou in theorie gebruikt kunnen zijn voor een ruimtevloot. Verschillende militaire afdelingen binnen de Amerikaanse overheid hebben hun eigen ruimtecommando, waaronder het Air Force Space Command en de Space and Naval Warfare System’s Command (SPAWAR) van de marine.
Epoch Times

Geen opmerkingen:

Een reactie posten